+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری شهرک غرب، طبقه 4، واحد 21 غربی
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

ویزای تحصیلی استرالیا

جهت اخذویزاهای تحصیلی استرالیامتقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در این بخش تشریح شده داشته باشند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای بخش مستقل دوره های فشرده زبان انگلیسی (زیرگروه 500)
بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در دوره فشرده تمام وقت زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی (ELICOS) شوید.
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که در دوره فشرده تمام وقت زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی (ELICOS) ثبت نام کرده باشید و در واقع شما قبل از اقدام جهت این ویزا بایستی پذیرش تحصیل تمام وقت یک موسسه آموزشی در استرالیا را کسب کرده باشید.
زمانی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که یکی از موارد زیر شامل حال شما شود:
• درخواست شما جهت ویزای تحصیلی برای اولین بار مطرح شده باشد
• درخواست ویزای تحصیلی بعدی داشته باشید
• یکی از اعضاء خانواده در استرالیا دارای ویزای تحصیلی است و شما قصد پیوستن به او را دارید
با داشتن این ویزا شما می توانید تا پایان دوره خود در استرالیا بمانید. بواسطه این ویزا شما شما می توانید به دفعات به استرالیا عزیمت کنید. اعضاء خانواده شما که همراه شما در استرالیا هستند تنها تا زمانی می توانند در استرالیا بمانند که شما در استرالیا باشید.