+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

انواع ویزای استرالیا

شما اینجا هستید

ویزای تحصیلی استرالیا

جهت اخذویزاهای تحصیلی استرالیامتقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در این بخش تشریح شده داشته باشند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای بخش آموزش عالی (زیرگروه 500)
بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیلات عالی تمام وقت شوید.
شرایط مورد نیاز:
این ویزا مختص دانشجویان بین المللی است که دارای یکی از مدارک ذیل در رشته تحصیلی خود می باشند:
• کاردانی
• کارشناسی
• کارشناسی ارشد
با داشتن این ویزا شما می توانید:
• در استرالیا مشغول تحصیل شوید
• اعضاء خانواده واجد شرایط خود را به همراه خود به استرالیا بیاورید
• از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید
• همسر شما می تواند تا 3 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل شود
• می توانید چندین بار به استرالیا وارد شوید