+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

انواع ویزای استرالیا

شما اینجا هستید

ویزای تحصیلی استرالیا

جهت اخذویزاهای تحصیلی استرالیامتقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در این بخش تشریح شده داشته باشند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای بخش مدارس (زیرگروه 500)
بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در مدارس تمام وقت شوید.
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
• در مدرسه راهنمایی ثبت نام کرده باشید
• در برنامه معاوضه دانش آموزی یک مدرسه راهنمایی شرکت کرده باشید
در برخی موارد اگر در مدرسه ابتدایی هم ثبت نام کرده باشید میتوانید جهت این ویزا اقدام کنید.
با داشتن این ویزا شما می توانید تا پایان دوره خود در استرالیا بمانید. بواسطه این ویزا شما شما می توانید به دفعات به استرالیا عزیمت کنید. اعضاء خانواده شما که همراه شما در استرالیا هستند تنها تا زمانی می توانند در استرالیا بمانند که شما در استرالیا باشید.
بواسطه این ویزا:
• شما می توانید در استرالیا تحصیل کنید
• اعضاء خانواده شما در صورت داشتن شرایط می توانند شما را در استرالیا همراهی کنند
• از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید
• همسر شما می تواند تا 3 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل شود.