+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری شهرک غرب، طبقه 4، واحد 21 غربی
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

انواع ویزای استرالیا

شما اینجا هستید

ویزای تحصیلی استرالیا

جهت اخذویزاهای تحصیلی استرالیامتقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در این بخش تشریح شده داشته باشند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای ولی دانش آموز (زیرگروه 590)
بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل تمام وقت شویداگر ولی دانش آموز بین المللی زیر 18 سال باشید که با ویزای دانشجویی در استرالیا مشغول تحصیل است بواسطه این ویزا می توانید در استرالیا بمانید. در موارد استثناء این ویزا میتواند برای ولی دانش آموز بین المللی بالای 18 سال که با ویزای دانشجویی در استرالیا مشغول تحصیل است نیز صادر شود.
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
• سن شما حداقل 21 سال باشد
• شما والدین یا مسئول قانونی نگهداری دانش آموز باشید
• اعضاء خانواده شما هیچکدام کمتر از 6 سال نداشته باشند
• توانایی پرداخت هزینه های زندگی و رفاه دانش آموز را داشته باشید
با داشتن این ویزا شما می توانید:
• در طول دوره تحصیلی و تا زمانی که دانش آموز 18 ساله شود در استرالیا بمانید
• در صورتی که بعد از تاریخ 24 مارس 2012 درخواست ویزای شما ثبت شده باشد، میتوانید تا 20 ساعت در هفته مشغول گذراندن دوره زبان انگلیسی فشرده (ELICOS) شوید
• تا 3 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل در دوره های دیگر شوید