+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

ویزای اقامت استرالیا برای والدین

اقامت والدین در استرالیابه والدینی که فرزندشان شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایطی است که در استرالیا اقامت دارد، اجازه میدهد در استرالیا زندگی کنند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای دائم والدین کمک کننده (زیرگروه 143)
این ویزا به والدینی که فرزندشان شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایطی است که در استرالیا اقامت دارد، اجازه میدهد در استرالیا زندگی کنند.
شرایط مورد نیاز:
جهت اخذ این ویزا شما بایستی:
• اسپانسر داشته باشید
• دارای ویزای موقت والدین کمک کننده (زیرگروه 173) باشید
• نیمی از فرزندان شما مقیم دائم استرالیا باشند یا تعداد فرزندان مقیم در استرالیای شما از تعداد فرزندان شما که مقیم دائم کشورهای دیگر می باشند بیشتر باشد
• آمادگی پرداخت هزینه های بیشتری جهت روند سریعتر اخذ ویزا داشته باشید
متقاضیان بایستی تحت اسپانسری فرزند خود قرار گیرند. اسپانسر بایستی دو سال قبل از ثبت درخواست برای این ویزا به صورت قانونی در استرالیا زندگی کرده باشد.
متقاضی زمان درخواست میتواند داخل یا خارج از استرالیا باشد. شما در شرایطی می توانید از داخل استرالیا درخواست خود را جهت این ویزا اعلام کنید که ویزای موقت شما اجازه درخواست ویزای دیگری را در زمان حضورتان در استرالیا به شما داده باشد.
این ویزا به شما و اعضاء خانواده شما اجازه می دهد که به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید. با داشتن این ویزا شما می توانید:
• در استرالیا اقامت دائم داشته باشید
• در استرالیا مشغول کار و تحصیل شوید
• از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده کنید
• درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید
• اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید
• تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید
شما می توانید در درخواست ویزای خود، افراد زیر را نیز به عنوان همراه خود معرفی کنید:
• همسر شما (رسمی یا غیررسمی)
• فرزندان شما یا همسرتان
• دیگر خویشاوندان وابسته