+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

انواع ویزای استرالیا

شما اینجا هستید

ویزای تحصیلی استرالیا

جهت اخذویزاهای تحصیلی استرالیامتقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در این بخش تشریح شده داشته باشند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای بخش فاقد مدرک (زیرگروه 500)
بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در یکی از دوره های تمام وقت زیر شوید:
• دوره های پایه فاقد مدرک
• دوره ها یا قسمت هایی از دوره های فاقد مدرک (بغیر از دوره ELICOS)
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که در دوره ای ثبت نام کرده باشید که در پایان آن مدرکی صادر نمی شود:
با داشتن این ویزا شما می توانید:
• تا پایان دوره تحصیل خود در استرالیا بمانید
• اعضاء خانواده واجد شرایط خود را به همراه خود به استرالیا بیاورید
• از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید