+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری شهرک غرب، طبقه 4، واحد 21 غربی
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

اقامت استرالیا از طریق تجاری و سرمایه گذاری

ویزای اقامت استرالیااز طریق حمایت کارفرما به صورت اقامت دائم است و به افراد دارای تخصص اجازه می دهد تحت یکی از صورتهای زیر در استرالیا مشغول به کار شوند
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای سرمایه گذاری (زیرگروه 891)
این ویزا یک ویزای اقامت دائم محسوب می شود. با داشتن این ویزا شما می توانید تا 5 سال به و از استرالیا سفر کنید. در صورتی که شما و شریک زندگیتان با هم بمدت 4 سال در استرالیا سرمایه گذاری کرده باشید می توانید توسط این ویزا در آنجا زندگی کنید. اعضاء خانواده شما در صورتی که شما موفق به اخذ این ویزا شده باشید می توانند از طریق این ویزا اقدام کنند. این ویزا به عنوان مرحله دوم ویزای موقت سرمایه گذاری (زیرگروه 162) محسوب می شود.
شرایط مورد نیاز:
• داشتن ویزای موقت سرمایه گذاری (زیرگروه 162)
• حداقل 2 سال در چهار سال گذشته قبل از اعلام درخواست جهت این ویزا در استرالیا اقامت داشته باشید
• داشتن شرایط تجاری: انجام سرمایه گذاری به ارزش 1.5 میلیون دلار استرالیا به مدت 4 سال
• تعهد حقیقی جهت ادامه کسب و کار یا سرمایه گذاری در استرالیا داشته باشید.

این ویزا یک ویزای دائم است و با داشتن این ویزا شما و خانواده تان می توانید:
• به صورت نامحدود در استرالیا اقامت داشته باشید
• در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شوید
• از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده کنید
• درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید
• اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید
• تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید