+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری شهرک غرب، طبقه 4، واحد 21 غربی
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا به صورت موقت است و بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان یک بازدید کننده یا جهت کسب و کار و اقامت کوتاه تا 3، 6 یا 12 ماه به استرالیا آمده و از آن دیدن کنید
جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:
ویزای سرمایه گذاری در بازنشستگی (زیرگروه 405)
این ویزای موقت جهت بازنشستگانی است که از لحاظ مالی متکی به خود بوده و هیچ فرد وابسته ای را نداشته و می خواهند در طول سالهای بازنشستگی خود در استرالیا زندگی کنند.
شرایط مورد نیاز:
شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که:
• سن شما 55 سال یا بیشتر باشد
• هیچگونه فرد وابسته ای نداشته باشید (به استثناء همسر)
• شرایط درآمدی لازم را داشته باشید
• توانایی سرمایه گزاری بلند مدت در استرالیا را داشته باشید
این ویزا یک ویزای موقت است و شما می توانید زمان درخواست خود جهت این ویزا داخل یا خارج از استرالیا باشید.
با داشتن این ویزا شما می توانید:
• در استرالیا در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید
• به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا تا چهار سال از تاریخ صدور ویزا بمانید