+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

اخبار استرالیا

شما اینجا هستید

ویزای 870 والدین:

از 17 آوریل 2019 ویزای جدید والدین با شماره ویزای 870 ارائه خواهد شد. در این نوع ویزا دیگر نیازی نیست که نیمی از فرزندان اقامت دائم استرالیا را داشته باشند و همچنین همانند ویزای توریستی 3 ساله نیازی به خروج بعد از 12 ماه اقامت در 18 ماه نخواهد بود. 


از 17 آوریل 2019 ویزای جدید والدین با شماره ویزای 870 ارائه خواهد شد. در این نوع ویزا دیگر نیازی نیست که نیمی از فرزندان اقامت دائم استرالیا را داشته باشند و همچنین همانند ویزای توریستی 3 ساله نیازی به خروج بعد از 12 ماه اقامت در 18 ماه نخواهد بود. 
این ویزا به مدت 3 و 5 ساله با مبالغ به ترتیب 5 و 10 هزار دلار استرالیا ارائه خواهد شد و لازم به ذکر است که قابل تمدید هم خواهند بود. هزینه رسیدگی به پرونده در ویزای 870 مبلغ 420 دلار استرالیا خواهد بود.

 

پینوشت رانیکا:

در این ویزا محدودیت ویزای توریستی را نخواهیم داشت یعنی نیازی به خروج سالانه نخواهد بود ولی بدلیل مبلغ بالایی که در این ویزا برای اخذ آن می بایست پرداخت نمود قطعاً هزینه ویزای توریستی حتی با پرداخت بلیط هواپیما از این ویزاها پایین تر خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر تهران تماس حاصل نمایید.