+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، تقاطع بلوار پاکنژاد و بلوار دریا به سمت شرق در بلوار دریا، پلاک 172، طبقه 4، واحد 4
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

تغییرات مهم ایالت Victoria برای ویزاهای زیرگروه 188 Business Innovation و 188 Business Investor

بر اساس اعلام ایالت ویکتوریا، از تاریخ  July 22, 2019 متقاضیان ویزاهای زیرگروه 188 دیگر نیازی به انتظار برای دریافت دعوت نامه ایالت ویکتوریا برای ثبت پرونده خود در این ایالت را نخواهند داشت و بلافاصله پس از ثبت EOI می توانند پرونده خود را برای رسیدگی در ایالت ویکتوریا ثبت نمایند.


بر اساس اعلام ایالت ویکتوریا، از تاریخ  July 22, 2019 متقاضیان ویزاهای زیرگروه 188 دیگر نیازی به انتظار برای دریافت دعوت نامه ایالت ویکتوریا برای ثبت پرونده خود در این ایالت را نخواهند داشت و بلافاصله پس از ثبت EOI می توانند پرونده خود را برای رسیدگی در ایالت ویکتوریا ثبت نمایند.

همچنین شرایط جدیدی برای انتخاب متقاضیان به شرح ذیل وجود خواهد داشت:

  • متقاضیان ویزای 188 Business Innovation باید حداقل 80 امتیاز دارا باشند.
  • متقاضیان ویزای 188 Business Innovation باید متعهد شوند که حداقل یک کارمند تمام وقت در استرالیا استخدام نمایند.
  • متقاضیان ویزای 188 Business Innovation باید متعهد شوند که در صورت فعالیت در حوزه صادرات در استرالیا، تمام محصولات آنها 100% تولید ایالت ویکتوریا باشد.
  • متقاضیان ویزای 188 Business Investor باید متعهد شوند که حداقل  500،000 دلار استرالیایی در زمان ویزای موقت (علاوه بر تعهدات این ویزا) در ایالت ویکتوریا سرمایه گذاری خواهند نمود که این سرمایه گذاری می بایست حداقل 12 ماه متوالی قبل از درخواست ویزای اقامت دائم 888 صورت گرفته باشد.
  • متقاضیان ویزای 188 Business Investor باید مبلغ 200،000 دلار استرالیایی را علاوه بر مبلغ سرمایه گذاری خود، جهت قصد مهاجرت در دسترس داشته باشند.

توجه داشته باشید که این تغییرات شامل حال متقاضیانی که تا قبل از تاریخ مذکور از طریق ویزاهای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا اقدام نموده اند و موفق به اخذ ویزا شده اند و یا حتی دعوتنامه این ویزاها را اخذ نموده اند نخواهد شد.