+98 21 885 909 37
info@ranika.org
تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، مجتمع تجاری شهرک غرب، طبقه 4، واحد 21 غربی
رانیکا ملل پارسه
تخصص ما، تحقق رویای شما

اخبار استرالیا

شما اینجا هستید

اطلاعیه سازمان ACS

  اطلاعیه سازمان ACS در مورد تغییراتی که از تاریخ 15 ژانویه 2014 به اجرا در می آید 
 

 اطلاعیه سازمان ACS در مورد تغییراتی که از تاریخ 15 ژانویه 2014 به اجرا در می آید 
 
طبق اطلاعیه سازمان  ACS، تغییرات زیر در 15  ژانویه 2014  به اجرا در می آید:  
•    در ارزیابی مهارت فارغ التحصیلی موقت – 485، سازمان ACS صراحتا اعلام می دارد که نتیجه ارزیابی صرفا جهت  تقاضا برای اخذ ویزای فارغ التحصیلی موقت - زیرگروه 485 ارائه می شود. متقاضیانی که دارای تحصیلات استرالیا هستند و برای اخذ ویزای زیرگروه 485 اقدام می کنند تنها براساس مدرک تحصیلی خود در استرالیا در مقطع کارشناسی یا بالاتر مورد ارزیابی قرار می گیرند.

•    متقاضیان دارای تحصیلات استرالیایی که مایل به اقدام جهت اقامت دائم می باشند بایستی یا دارای 1 سال سابقه کار مرتبط بوده و یا دوره یک ساله حرفه ای ACS را گذرانده باشند تا اینکه بتوانند ارزیابی مهارت مناسبی جهت مقاصد مهاجرتی خود از سازمان ACS دریافت کنند.

•    ارزیابی مهارت بعد از تحصیلات استرالیا توسط سازمان ACS به منظور حمایت از فارغ التحصیلانی که متقاضی اقامت دائم به صورت مهاجرت از طریق مهارت های عمومی و یا از طریق حمایت کارفرما بعد از اتمام تحصیلات استرالیایی می باشند، انجام می شود.

•    جزئیات تحصیلات استرالیا در ارزیابی تأثیرگذار است چراکه تحصیلات در استرالیا باعث  شده متقاضی در معرض زبان و فرهنگ استرالیا قرار گرفته باشد، که به نوبه خود متقاضیان را در موقعیت بهتری برای اشتغال قرار می دهد.

•    تجربه کار و یا دوره حرفه ای یک ساله جهت اطمینان از تناسب ارزیابی مهارتهای کامل مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد و مهارت متقاضی از تاریخ اتمام تحصیلات استرالیایی او مورد ارزیابی قرار می گیرد. بطور کلی ارزیابی مهارتهای بعد از تحصیلات استرالیا جهت مقاصد مهاجرتی استفاده می شود.


معیار ارزیابی مهارت فارغ التحصیلی موقت – 485
•    این ارزیابی تنها جهت تقاضا برای اخذ ویزای فارغ التحصیلی موقت - زیرگروه 485 استفاده می گردد؛
•    متقاضی بایستی دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در استرالیا در یکی از رشته های اصلی ICT کاملاً مرتبط با کد شغلی مورد تقاضا (موجود در لیست ANZSCO) باشد.

معیار ارزیابی مهارت بعد از تحصیلات استرالیا
•    متقاضی بایستی دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در استرالیا باشد و جهت ویزای اقامت دائم اقدام می کند.
•    متقاضی بایستی دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در استرالیا در یکی از رشته های اصلی ICT کاملاً مرتبط با کد شغلی مورد تقاضا (موجود در لیست ANZSCO) باشد و همچنین جهت اخذ ارزیابی مناسب دارای یکی از شرایط ذیل باشد.
-    یک سال سابقه کار مرتبط بعد از اتمام تحصیلات
-    گذراندن دوره 1 ساله حرفه ای ACS

تعرفه جدید ارزیابی مهارت در سازمان ACS از تاریخ 15 ژانویه 2014
 
 
ارزیابی مهارت فارغ التحصیلی موقت – 485475 دلار استرالیا
ارزیابی مهارت بعد از تحصیلات استرالیا500 دلار استرالیا
ارزیابی مهارت500 دلار استرالیا
دریافت نامه (Recognition Letter)550 دلار استرالیا
ارزیابی از طریق RPL550 دلار استرالیا
درخواست بررسی مجدد395 دلار استرالیا
درخواست فرجام395 دلار استرالیا

با اتخاذ معیارهای جدید ارزیابی مهارتهای فارغ التحصیلی، امکان تجدید اعتبار نامه ارزیابی بعد از 15 ژانویه 2014 نمی باشد.